top of page
Cover.jpg

ЗА НАС

„Диарт архитекти“ е студио за архитектура и дизайн, позиционирано в гр. София. С повече от 25 години опит в сферата на архитектурата и строителството, проектантите в студиото имат стотици реализирани проекти. „Диарт архитекти“ се отличава с индивидуалния си подход към проектиране и високо качество на предлаганите услуги. Студиото разполага с богато портфолио от най-разнообразни проекти, включващи проектиране на еднофамилни и многофамилни жилищни сгради, обществени сгради – в областта на хотелиерство, ресторантьорство и административно обслужване, промишлени сгради, интериориорен дизайн, а също и градоустройствени проекти и устройствени концепции.

Екипът се състои от професионалисти, за които приоритети са не само да познават нормативната база ами и да предлагат функционални, иновативни решения, които да отговарят на индивидуалните нужди на клиентите, съобразно инвестиционните им намерения.

DSC_2297 copy.jpg

ЕКИП

DSC_2252 copy.jpg

арх. Борислав Владимиров

Основател на "Диарт архитекти" и проектант с над 25 години опит.

Архитект Владимиров е един от основоположниците на законодателството, обединяващо архитектурната общност в лицето на Камара на архитектите в България.

За него чистото фунционално решение, отговарящо на съвременните нужди, е първообраз на качествената архитектура.

DSC_2229 copy.jpg

арх. Петко Симеонов

Петко Симеонов е архитект с над 45 години професионален стаж. Има богат проектантски опит както в България, така и в Германия. Изготвял е множество конкурсни програми, а също е участвал в журито на архитектурни конкурси.

DSC_2248 copy.jpg

арх.  Александър Чокойски

Архитект Чокойски е проектант с над 7 години опит. За него връзката между функцията и формата произтича от добре решения детайл.  Благодарение на комплексните си познания в сферата на  архитектурата и строителството, той успява да съчетае добрата архитектура с качествено изпълнение.

DSC_2244copy.jpg

арх. Елеонора Димитрова

Елеонора Димитрова е архитект с над 5 години професионален стаж. Започва своето професионално развитие в началото на архитектурното си образование, което ѝ дава възможност да осъществи идеите си, подплатени със знания от професионалната практиката.  Усещането ѝ за добра композиция я прави и добър фотограф.

DSC_2258 copy.jpg

арх. Мердие Осман

Мердие Осман е архитект с над 4 години професионален опит. Успява да имплементира добрите си организационни и комуникационни умения във всички етапи на работния процес. Добрият ѝ естетически усет допринася за усъвършенстване на архитектурните ѝ проекти.

bottom of page