top of page

Create Your First Project

Start adding your projects to your portfolio. Click on "Manage Projects" to get started

Хотел Лира, к.к. Паничище

Местоположение

к.с. Паничище

Дата

2022г.

РЗП

4488 м²

Инфраструктура

Вода, Канализация, Електричество

Паркиране

16 паркоместа

Проектанти

арх. Б. Владимиров
арх. Ал. Чокойски

Обществена сграда „Лира“ се намира в с. Паничище. Ситуирана насред Рила планина, сградата е максимално съобразена с особеностите на терена и заобикалящата я околна среда. Хотелът се състои от 27 хотелски стаи, 10 апартамента, 1 студио, ресторант, СПА зона и зона за провеждане на конференции със зала с капацитет за 45 човека. Функционално сградата е решена по начин, който дава възможност на всяка една стая да има гледка към планината.
В СПА зоната гостите могат да се възползват от сауна, финландска сауна, парна баня, 2 джакузита, голям басейн, детски басейн, както и от специално предвидените за релаксиране места.
В ресторанта посетителите могат да се насладят на богатото меню, наслаждавайки се на красивата гледка от масата си, а останалата част от деня си да прекарат забавлявайки се около басейните или релаксирайки в СПА зоната.
За конферентни събития гостите могат да се възползват и от конферентната зала, която е с капацитет за 45 човека, а в кафе-паузите може да се излиза на откритата тераса.

Anchor 1
Anchor 3
Anchor 2
bottom of page